stiri
  MPG va implementa in 2017 solutiile digitale dacadoo

17 Februarie 2017

Comunitatile de sportivi amatori vor putea accesa si gestiona propriul Health Score
 
MPG, lider pe piata evenimentelor sportive pentru amatori, a semnat recent un parteneriat cu dacadoo, un inovator in tehnologia digitala pentru evaluarea gradului de sanatate. 
 
Compania elvetiana dacadoo ag dezvolta si opereaza o solutie digitala mobila, adaptata pentru telefoanele tip smartphone, privind implicarea in activitati ce influenteaza gradul de sanatate, incluzand un scor personal - Health Score, un concept propriu patentat la nivel mondial, pentru a permite oamenilor sa-si gestioneze activ starea de sanatate intr-un mod usor si distractiv. Compania aplica tehnici motivationale specifice jocurilor online, caracteristici de colaborare utilizate in zona retelelor sociale si feedback personalizat pentru a-i determina pe utilizatori sa fie activi in permanenta.
 
In calitate de furnizor de pachete de wellbeing pentru companii si de coodonator de evenimente pe segmentul recreational pentru sportivii amatori din Romania, MPG a semnat un acord de parteneriat cu dacadoo care are drept scop includerea in portofoliul sau de produse a solutiilor inovative oferite de platforma digitala de sanatate.
 
Peter Ohnemus, fondatorul si CEO al dacadoo, a declarat: „Chiar daca piata solutiilor digitale de sanatate adresate sectorului corporativ din Romania este inca mica, aceasta tara are un nivel ridicat de digitalizare, respectiv un numar mare de detinatori de smartphone in randurile populatiei active din orasele mari, iar potentialul de crestere se afla acolo. Este important sa lucrezi cu partenerul potrivit si, prin urmare, suntem foarte fericiti sa colaboram cu MPG, care este principalul furnizor de evenimente sportive si programe corporate dedicate unui stil de viata sanatos in Romania".
 
Catalin Stefan Mocuta, presedintele MPG, a adaugat: „Suntem foarte bucurosi sa dam startul acestei colaborari cu dacadoo. Sunt increzator ca solutia digitala oferita de dacadoo va fi foarte apreciata de catre comunitatile noastre de sportivi amatori si ii va ajuta sa isi imbunatateasca stilul de viata si scorul personal de sanatate – Health Score. Este un pas important in cadrul planului nostru pe termen lung de a dezvolta si extinde serviciile pe care le asiguram membrilor comunitatilor noastre sportive".
 
MPG va stabili un program etapizat pentru a implementa solutia dacadoo in toate proiectele sale sportive nationale in comunitatile formate in jurul acestora, al caror numar total de membri depaseste pragul de 80.000 de practicanti amatori si care sunt urmarite de o audienta totala de peste 2 milioane de persoane.
 
Despre dacadoo:
Solutia digitala de implicare privind sanatatea oferita de dacadoo, pentru telefoanele mobile, permite persoanelor care o folosesc sa urmareasca, sa gestioneze si sa inregistreze starea lor sanatate si de echilibru fizic si psihic general intr-un mod usor si distractiv pe propriul smartphone. dacadoo calculeaza un scor personal de sanatate - Health Score, o valoare numerica de la 1 (nivel scazut) la 1.000 (nivel ridicat) calculata prin medode stiintifice. Acest scor de sanatate functioneaza ca un indicator personal ce variaza in timp real, crescand sau scazand in functie de modul in care se schimba si variaza parametrii organismului, starea emotionala si activitatile curente ale fiecarei persoane – exercitiu fizic, nutritie, gradul de stres si durata si calitatea somnului. Pentru a ajuta persoanele sa ramana conectate la acest sistem, sunt folosite tehnici de motivare din stiinta comportamentala si universul jocurilor online, caracteristici sociale si de colaborare specifice retelelor sociale, precum si feedback-ul personalizat. Compania dacadoo a fost premiata pentru acest proiect inovativ si lucreaza cu parteneri strategici din diverse segmente cheie din industrie pentru a oferi aceasta solutie pietei mondiale a serviciilor mobile dedicate sanatatii. dacadoo are sediul in Zurich, Elvetia, iar multe detalii despre companie puteti afla accesand: www.dacadoo.comhttp://blog.dacadoo.com. Pentru filmul de prezentare dati click aici.